Beachen 08

Idag har jag verkligen lagt i ett kruk för beach -08!! haha.Okej jag kanske itne är världens tjockaste precis. Men en snygg kropp skadar ju alrig. gick hem 5 km. Eller rättare sagt Sprang och gick. Vågade inte springa på 70.an för alla skulle ju undra var det var för pucko. hahah
Sen när jag kom hem åt jag för första gången på ett tag RIKTIG mat. ungsbakad falukorv och drack vanligt kran vatten. Den ni!!;)

Senare ska jag ut oc rida + mocka också :) hurtigt!

Blir dressyr idag igen. hästarna blir så snygga när dom går mycket dressyr. Hatar när dom börjar se ut som galopp ponnyer. som väldit många hoppponnyer gör nu för tiden. Dessuyom har vi ökat på maten lite så dom ska få en rundare form. hoppas degår vägen, då båda hästarna har en förmåga att se ut som gallopörer.haha.

Ingen tävling i helgen då..:( myyyycket trist.

Jaja puss

tråk

Nu har jag inte skrivit på några dagar. Men har inte riktigt haft tid.

Hästarna har iaf gått bra de senaste dagarna, bara vart lite vanlig dressyr och klättring. hästarna har dessutom som avnligt vart galna;) haha.

Finns itne mycket att säga just nu. hjärntorka:P

lägger snart ut lite bilder från tävlingar, Bara jag får dom:P

Pusssi

inget nödvändigt

http://www.marrakezh.se/

en hemsida jag ska komma ihåg bara;)

:'( :'(

Okeeej, idag när jag vaknade upp klockan kvart över fyra för att fixa inför tävlingen ser jag..... SNÖ!! vad fan? flera dm är det!!

såklart får vi stryka oss efter att en i laget provat åka dit men bara kommit några 100 meter innan dom hade sladdat tre gånger och sedan fått vända. känns ju Jävligt kul!

dagenär förstord känns det som. vilken tur att  man har sin prins att åka till sen!!:)


undrar om det kanske är läge att ställa in ridturen imorgon med..


jaja, hoppas ni andra får en trevlig dag.

och dagens minus går till storbyn ryttare som väljer att fullfölja tävlingen fast flera lag itne kan ta sig tillt ävlingen ens!! bara för att deras lag just nu ligger på delad första plats..

jaja nu går ja, puss


Jag var i skolan idag!!!!

Idag är det väldigt trist och regnigt..  Känns ju sådär när man behöver ut ch rida när detär tävling och så imorgon.

Min vanliga dag:
Min dag började med att jag fick vakna upp ensam hos Andreas ( ja han som är det bästa jag vet ;P)
Det känns alltid lika trist att vara där ensam.. Men eftersom att han är duktig och går i skolan och jag tvärt om får jag skylle mig själv.
Jag speade i vilket fall som helst guitar hero på morgonen. och jag fick 100% på en låt. rekord. även om det var på easy! haha.
Duktig har jag blivit!!!

första dagen i skolan på nästan 2 veckor var det för mig också. gick väl bra. men alltid lika jobbigt att komma tillbaka..
en lektion blev det bara, datakunskap. Sen bar det av hemmåt där jag nu sitter och dricker en kopp kaffe i soffan där också mina tre små hundar myser;) haha.

Jag ska strax ut för att fixa i stallet för tävlingen imorgon, och så ska jag senare hem till min älskling och mysa en stund innan jag ska hem igen.

Föressten. På  Söndag ahr jag fått ut han på en ridtur. Vi ska på vildmarksridning på nordsvenska westernhästar;) Jag tycker iaf att det ska bli mysigt. Jag hoppas han tycker det innerst inne med:D

Min häst dag:

Jag tror helt ärligt att det inte blir någon ridning alls idag. Gräset är alldeles blött efter de senaste dagarnas regn..
( jag rider på gräs) och vill itne riskera något nu inför en viktig tävling. så blir att gå ut med henne (pi) bara för att se att allt står rätt till. sedan ska jag packa in allt i transporten så de är klart. Oj gud vad bra att jag påminde mig själv om packningen. tror nämligen jag har glömt tvätta mina ridbyxor ja tänkt ha. De gula. Så det blir nog att ta dom vita helskodda:)

Yrroll ska jag ta en uteritt på och fidelie lika så.

föressten Y gick jätte bra i dressyren igår!!!:) myspellen. Mycket mycket pussar fick han då.haha.

jaja nu ska ja packa för tävlingen. Hur det gick får ni läsa imorgon, lovar också bilder från tävlingen :)

önska mig och Pideli-pi lycka till!!

snälla. bli inte som mig.

Igår blev det inget skrivande. Men det hände inegt speciellt mer än att min älskade andreas fyllde 19 år. som sagt!. Hoppas du fick en bra födelsedag underbaring:)

vila ble det för alla hästarna då. jag måste få tillbaka lite lust & ork.

har itne vart i skolan sen förra måndagen..:/ jag är så stressad att jag inte gör någonting istället. Det är så jag funkar..

Men idag ska iallafall alla hästarna ridas. är ju inte i skolan idag heller.

Har ingen direkt planering på ridturen. fidelie skulle behöva få ridas ut och bara galoppera av. Men får ju itne rida på ängarnqa än. Yrroll ska bara gå tråkig dressyr ;) och PI lika så. hon ska s till att mjukas upp och så inför tävlingen:) Någon som har några bra idéer på hu man ska rida hästen dagarna innan för at den ska gå som bäst på tävlingen?
det är ju iförsig indviduellt fårn häst till häst.

nej nu är min frukost uppäten och ska ut och rida och mocka.


puss, Sarah

Fidelies & pi´s hoppträning

Fidelie var faktiskt ganska duktig idag. Maria åkte bara av en gång men var lika snabbt uppe igen och kämpa på, hon är verkligen skit duktig!. hennes små ben når knappt ner under sadeln men gud vilken kämpe hon är. De som känner fidelie vet ju hur hon kan vara!! och det är inte alltför lätt att hantera henne.

Fidelie var som vanligt en meter ovanför hinderna. haha!!


Pi där i mot var pigg o seg på samma gång, ena studen stod hon och sov medans andra stegrade hon, haha:P
vi tränade barna och red en la/msv bara för att vara säkra nu till helgen:) då starterna kommer att vara LA/LA-msv.
om det nu blir omhoppning går den i msv b. hoppas det blir en omhoppning:)

Imorgon är det älskling stora dag. Hela 19 bast!! Grattis!!!

ponnysarna

Igår han jag inte med att uppdatera träningen. Men det gick helt okej, fast jag hade migrän.. uschd et är så jobbigt.

Men men hoppade fidelie lite grann efter ja klättrat  lite, sen lite dressyr så hon skukkevara snäll idag. hoppar hon inte kastar av..:s

Pi tog jag barbacka, vilket kanske var en dum idé. för hon var typ hellt galen efter någon dags vila:P haha-:)

tränings tips, Trav boots!

De typ första ja gjorde när ja kom hem til andreas var typ att spela guitar hero. nu när ja tänker efter känner jag mig ritkigt taskig, själv låg han o pluggade. nu vill jag tillbaka och abra pussa på dig!!

men iaf, jag blir bara bättre och bättre;) snart kör ja till och med på medium, haha nu skrattar säkert alla åt mig. Men jag är inte ritkigt så fingerfärdig somman bör vara.:P

till ridningen. har inte ridit än idag. ska rida Fidelie (min B-ponny) som ska på hoppträning med sin kanske nya tävlingsryttare imorgon!! ska bli jätte kul, hoppar hon sköter sig lite bättre bara!.

Sen ska jag rida pi. blir nog att klättra i skogen så hon bygger upp dig ganska snabbt inför finalen i allsvenskan nästa helg. det blir LA i grunden och om de blir omhoppning går den i Msv B. Sen ska jag starta La efter lagklassen.

Yrroll ska också ridas. men han har itne sin nästa tävling fören 7 JAnuari. ska rida lokalt på han, haha:P MEn jag vill börja om på nytt med nya better och så. sedan ska vi också köpa trav boots som detär lite tyngd i. ni travkunniga vet ju att travbotsen väger lite mer ( varför vet jag inte (?) ). men han ska lära sig lyfta på benen lite mer. haha.

kommer upp lite bilder och uppdatering sen när jag tränat:)


föressten. igår hade jag 102 besökande!!:) guligt att så många läser min bloogg!

Bilderna jag lovade

image23
Miranda panda:)


tävlingskläderna


duktiga Miranda igen::)
image25

Uppdatering från tävlingarna i Avesta

Idag var det som jag berättat i tidigare inlägg regionala ponnyhopptävlingar i avesta. Det gick förväntans fullt bra i första LB.Det blev ett pet ut ur en kompination bara för att ja itne han få tillbbaka henne riktigt och hamnade i frammåt läge. Men duktig var hon ch glad var jag:D haha.

dock var självfötroendet för högt i allsvenskan klassen. ja fick fårn början inte någon riktigt bra galopp i henne och fick hålla i henne lite. tyvärr blev det för länge de hon inte gillar. så stackarn peta två hinder och sista hindret stoppade jag på. också mitt fel.  jag släppte allt... då slutade laget på 12 fel tack vare mig. känns färjävligt måste jag säga:(

dessutom måste jag tillägga att ja gick upp kvart över 4 imorse och åkte hemmifrån kvart över sex imorse!!! jäller att avra en viking. haha:P vilket jag kanske tyvärr itne är och det resulteras i vätskebrist och skakningar:P

Jag utlovar en eller två bilder på mig och Miranda för de som ville se:)

pusss

Fidelie :)

Idag avr det en lika bra dag som igår. Vaknade ganska tidigt. vid halv 10-halv 11. ganska tidigt iaf..
Vi gick upp och gjorde frukost som vi åt ute i strååålande sol. hur underbart? skit underbart.
Sen utmana ja han på kubb som han tyvärr vann..:( haha sen blen det lite fotbolls som JAG vann. tycker jag iaf. :)
Öhm då var vi svettiga kan ja lova. haha. De bar av innåt i huset där det blev duschning och ännu mer guitar hero. Jag hade blivit bättre under natten. undrade nästan själv om jag hade tränat i sömnen?
Om en vecka kommer jag äga:)

Sen blev det e lunch ute och studsmatta, så åkte jag hem. :( Saknar han. Men Pung kungs fyller år;) Grattis föresten haha. jaja så man måste ju låta han åg ut. desutom ska ja upp fem imorgon bitti då jag ska ävla i avesta:)

Dagens häst träning blev på elldes häst shop där 10-åriga Maria prov red Fidelie. Hon var grym!!:) hoppas de blir tävlingar för fidelie o maria. Pi därimot blev lite barbacka dressyr , ville mest checka henne. o hon var fin:)

Nu ska ja tvätta tävlingskläder sen hoppas ja min mamma vill handla naturgodis åt mig:)

puuusss bjuder på en bild på min fina fidelie:)image19

GH GH GH GH GH GH GGHHHHHHHHH!!

Igår var det typ en helt underbar dag. Eller jag avr inte i skolan, men men. Istället var jag hemma och städade på gården, vilket kanske inte var helt underbart. Men iallafall var jag med min prins Andreas i borlänge där vi skulle köpa födelsedags presenter.
Men börjar gick inte alls någe bra. Jag var yr och mådde dåligt. Men efter lite övertalning tog ja mig en dricka o satte mig ner. sen blev det mycket bättre:D haha. iallafall hittade vi en present. som vi skulle köpa tillsammans till oss båda och det blev guitar hero eller hur det stavas. Jag var hur nöjd som helst med det. hoppas han var det med. han tyckte jag var konstig. Men alla som spelat men itne äger ett förstår mig. haha:P

Sen köpte han ( andreas) ett par byxor av mig:) hur underbar är han inte då?? j hur mycket underbar som helst. Och till mig själv köpte jag ett linne. som jag också är mycket nöjd med:)
Efter det blev det såklart donken!.

När vi kom hem spelade hans familj kubb. haha och kan tala om att andreas minsta lillebror Emil är prwecis lika dålig förlorare som han bror.hahah. Men söta är dom.

Sen blev det massa spel med GH och lite efterrätt med hans mami o låtsas papi. hahao.

ingen ridning igår för dom små liven:)

Mer-trafik.se

http://www.mer-trafik.se/cgi-bin/ref.cgi?r=sara-h

rekomenderar denna sida för dom som vill ha mer läsare:)

tävlingskarantän och sporrar

Något speciellt Louise Haaga poängterade på hennes kurs för två helger sen var att hästar blir inte "bedövande" om man rider med sprrar hela tiden. det är tvärt om. Dom lär sig att ta skänkeln mycket bättre.

Så nu rider jag jämt med sporrar. nästan iallafall;)

P.g.a att min tävlingsponny har blivit biten(ganska mycket) så fick hon spruta och medecin för att förhindra eventuella infektioner. och såren har läkt hur bra som helst!!:) dock får jag fortfarande inte tävla. vilket är mycket tråkigt.

I helgen som var missade jag Gustav Wasa ryttarespelen i Mora. Där det var tänkt att jag skulle ha kvalat klart msv.. men ej blev det så då hon har tävlingskarantän för sprutan.. så just nu ligger jag efter ca en månad i tävlingsplaneringen. Men det är sånt man får ta. Med ridsporten kan man aldrig ta något förgivet. Antingen har du själv en dålig dag så hästen blir spänd och nervös. eller så har hästen en dålig dag och inte vill samma sak som du alls. eller så kan den vara sjuk eller någt mer utrustningen som inte stämmer.
Det är viktigt att allt är propert (eller hur det stavas) för att inte på någt sätt kunna skada hästen.

Det är sånt som icke ridsportsutövare fattar. Men det är bara dem som går miste om dessa underbara djur.

I helgen är den omg 2 i div 1. Pi har frtfarande tävlingskarantän. enda tills onsdag...:(
Men ialla fall har jag fått låna ponnyn Miranda. hon står på Leksands ridklubb ( privat ägd ) och är verkligen skit cool.
Får se hur det går på Söndag då Miranda har en förmåga att vara lite halv busig sådär. haha eller jätte busig!. Hon är också ganska svår (tyckte jag) då hon har ett hett temprament när hon e på hoppbanan. Och det är också väldigt svårt att få in en jämn och bra galopp. Men men får se hur det går då:)

Önska mig lycka till. Puss Sarah :)

RSS 2.0