baby is coming now

Jag är lite sådär off nu igen. Mycket plugg, mycket kärlek och hästarna är igång igen :) typ som de ska va då ;) haha.

Men i vilket fall som helst har det inte hänt mycket på hästfronten eftersom jag håller på att sätta igång dem.
Därimot blev jag uttagen till utvecklingsteam dalarna iår igen. Det är ett talangsatsningsteam där distriktet tar ut deltagarna efter olika punkter eller vad man ska säga. Det var ganska värdelöst förra året ( förlåt totta och Luise ;) ) Men det var många "dåliga" ryttare med eller vad man ska säga som bara red lokalt. Och det kändes så jävla tråkigt. Framförallt på ponnyhoppningen.
Orkar inte gå in djupare på det nu. Men iår är det nog ingen som bara rider lokalt som blivit uttagen.:) Jag kan inte påstå att jag är något proffs, men jag satsar iaf högre än 1.10. ;)

Nu bjuder jag på lite hoppbilder på pi, som vanligt, Har nästan inga på pyrromanen. :(

jnvdakn Litet skutt :)

sdbbd Hindret där bakom är rätt högt ;)

Tråkig dag!

Idag är det en sådan fruktansvärt tråkig dag!.  Men fick iaf veta att jag fick MVG på administrations provet, vilket jag verkligen inte trodde. Därimot gick det fruktansvärt dåligt på praktiskt marknadsförings provet..:( Hoppas jag inte sänker mitt betyg i det ämnet bara, eftersom den kursen tar slut nu..blää. bajs dag.!

Har iaf vart ute och ridit dressage i snön på pyrris. Blir bara skritt o trav eftersom ja sätter   igång honom efter vinter vilan. Pisen ska igång efter helgen. Eftersom hon är yngre behöver hon mer vila :)

Saknar tävingarna alltså, är så jävla tråkigt utan dom :(:(:(:(: så nu bjuder ja på lite gamla tävingsbilder:)
 
mitt allt neeej nu går de inte mer, eftersom datorn cpar.. inte min dag idag :(

shopping

handlade ju för lite pengar.
- Skor
- Kofta
- Linne
- Kjol
- Underkläder
- Diadem
- Scapa shabrak + mössa
- Schabrak
- fleece täcke
- väst
- Benskydd
- Fårskinnspadd
- Ridbyxor
så lite bilder med :)


globen En hel del påsar blev det.

wTT Lite av häst-sakerna.


 Lite mer
span.jajahWrapper { font-size:1em; color:#B11196; text-decoration:underline; } a.jajahLink { color:#000000; text-decoration:none; } span.jajahInLink:hover { background-color:#B11196; }

globen weekend

Äääntligen har jag fått tillgång till en dator.
Jag har befunnit mig i stockholm fredag - Måndag med min underbara prins Andreas !! :)
Vi har gjort allt från att sett på hästar, till shoppat, åkt tåg fram och tillbaka över halva stan, ätit ute och ja, sånt :)

Fredagen började med att vi gick i skolan på förmiddagen och vid 5 tog vi tåget ner till sthlm.
Eftersom att vi kom ner vid 8 snåret så köpte vi genast en bussremsa och tog pendeln till slussen, sedan bussen hem till älta. :) Det var skönt att vara tillbaka :)
Vi hade heller ingen ork att äta, så det var bums i säng! ;)

På Lördagen åkte vi till globen för att ta en snabb sväng i anexet. sedan for vi till det relativt nyöppnade nacka forum och shoppade lite, eller jag iaf. Kofta, kjol, linne, lite underkläder, pumps och ett rosett diadem blev det:) Sedan blev de hemma kväll med famliy exept Malin som itne ville synas;P Jag o prinsen fick även lite pengar, Det visar hur mycket dom älskar min älskling :D Efter stärnos på is nattade vi inprincip..

SÖNDAG, THE BIG DAY!! vi tog sovmorgon och vaknade när vi vaknade, sen åkte vi till gloooooooooooben!
Jag gick eller vi gick i anexet lite, där jag handlade en del!;) efter ca en timme gick vi till centrumet så prinsen skulle få handla lite:) han köpte ett par fina chinos, väst och hmm? inget mer kanske;) men på Lördagen köpte han skor och en ny sjal iaf ( för de som ville veta :D )) Sen kom pappa och hämta min påsar, för blev ju tungt att bära..
Vi tog en snabb fika, och sen bar det av till globen, showen skulle börja kl halv 6. spännandeeee ;)
 
Det var riktigt bra, och det vet jag en till som tyckte!:) och för ex KP och kanske andra som undrar så var det ingen äst-hoppning vi såg. utan shpw, horseball, 4-spann, show m.m Dock var det ju prins carl philips pris! och fan jag rös och rös! älskar deee! nästa år vill ja kvala ;D i Pausen shoppade jaa meeeeeeeeera :D

Måndag så åkte vi hem kl 5 på kvällen, så hela förmiddagen spenderade vi i stan, och kolla i affärer, fika åt lunch och så :)

Nej nu ska jag ut i stallet, ni får se sakerna jag köpt snart med !:)


span.jajahWrapper { font-size:1em; color:#B11196; text-decoration:underline; } a.jajahLink { color:#000000; text-decoration:none; } span.jajahInLink:hover { background-color:#B11196; }

gloooooben

Om ni orkar hålla ut så ska ja skriva lite om min helg i sthlm, och globen horseshow!:)

RSS 2.0