pidelipi, yrris och Andreas

min fina älskling Framridningen i Enköping, någon grymming som tagit bilden :)

2008as

13/4 1:a LA
8/6 4:a LC (första tävling efter skada)
5/7 1:a LB
6/7 2:a 1m
19/7 3:a LA
20/7 6:a LA
24/8 1:a LA
31/8 1:a LA & 1:a LA
26/9 5:a Msv B

hreh

Och sen 7 starter till som jag inte fått placering i med mina och andras hästar. Har ju inte gjort så mycket starter iår :)


5e placering Msv B

I helgen var jag i Enköping med min underbara pi.
jag tänker inte gå in på detaljer och så. Men dagen började fruktansvärt och slutade hur bra som helst.
Den dagen bevisade också vilket fruktansvärt bra psyke pideli-pi har! och hur bra hon är på att ladda om. och vilken tillit hon har till mig och mamma + andra människor.
Pi gick från katastrof i transporten, till att direkt gå till lugn, sen från att ha noll sammarbete mellan henne och mig på banan, till att ladda om och sedan gå in och visa vad hon går för, lita och göra allt för mig till 100 %. Ponnyn är toppen. Hon var nästan helt död, (jätte trött) eftersom dagens start tagit mycket energi både från henne och mig.

Men hon gör verkligen det bästa hon kan, och lite till. hon går en toppen runda i msv b nolla i fas 1, och gör en om inte bättre omhoppning, länger sin galopp på en lång anridning till en maxad oxer, vi la oss fel, och hon hoppade av lite stort. men hon klarade det med stor marginal. Det visade också vilken potential ponnyn har. Sen efter snäv sväng och en till stor oxer går vi innanför till sista hindret, och det var också en riktig omhoppningssväng. Det var runt 1-2 sekund mellan mig och 2-4an. och jag fick en femte placering efter min dubbelnolla, som pi verkligen var värd. Och jag var nog världens nöjdaste, stoltaste och gladasta sarah, ägare, ryttare, dotter och flickvänn:)

världens bästa när tidningen fotade oss efter segern i DM 2008

min älsklings bäbisar

Haha men guuud vad dålig ja är på att skriva, sorry, Pi gick iaf skiit bra i Gävle :) dubbel nolla i La och ett riv i Msv :) bästa hon gått :)

Dock vet ja inte när nästa tävling blir på henne, eftersom Falun är inställt.

Yrris ska därimot hoppa 1.20/1.10 i helgen som kommer :) önska mig lycka till!:)


Pi msv b

Yrroll 1.20

RSS 2.0