Gävle.

Nu har jag äntligen fått min nya sadel till pi!:D så är så sugen på att ut och rida. men håller på att fixa lite på datorn åt mamma först.

Imorgon bär det av till gävle där det är ponnyhopptävlingar. Och andreas har träning imorgon,så han kan inte inte följa med :( Det innebär att jag får klara mig själv inatt, bedrövligt!!

Jag ska hoppa La/msv, och ska ta det som en träningstävling.:) alltså ska jag satsa på att rida en bra och jämn runda.
kameran meföljer också. Just det, det är inomhus ckså, har inte ridit inomhus på den nivån. så blir debut! :)

Jaja, nu ska jag få ur tummen ur arslet och rida :)
Ha de bra alleman!
Mvh Sarah

Andreas är min älskling :)

Nej men hej! Kors i taket va? jag är här idag igen! ;)

Just nu sitter jag ensam hemma hos andreas ( som vanligt på mornarna ) Jag börjar om en och en halv timme!:) men tänkte gå till skolan om inte nu andreas kunde köra mig. så därför är jag uppe redan nu, för det tar ungefär en timme att gå, om man går sagta då alltså. haha

Jag har typ världens skönaste dag!!, jag börjar 11 och slutar halv 2 :) min bästa dag kan man enkelt kalla de.

Igår tränade jag för Uffe, det gick inte särskilt bra, jag har börjat rida så dåligt nu.. men till helgen ska jag till Gävle då ska jag verkligen strunta i omhoppningarna och bara rida snyggt som jag en gång i tiden gjorde! :)

puss på er Jag bjuder på mig själv! ;)

bra placeringar och datorkunskap

Hejsan! det var länge sen jag satt här sist! hur är det med er alla, ja fast alla låter så många, men det är ju trots allt knappt över 10 som läser den här udnerbara bloggen ;) haha

Jaja i vilekt fall som helst sitter jag här med Ericus(Fikus) på data lektionen, som halvt är inställt, word funkar inte på de nya datorerna, så vi får helt enkelt göra vad vi vill!:) Lizette är inte här idag?:( vart är du plumpis??

Föresten så kom ja på att ja inte uppdaterat om tävlinagrna på länge. men jag börjar från borlänges tävlinagr. Där vann jag Lan på pi :) och kom en placering utanför i 1.20
Och i Orsa vann jag b¨de förklassern och Dm klassen, så är Distriktsmästare:) bilder kan ni få senare!:)

Sen blev ja precis utanförplacering i JDM! :( men jag nollade min första 1.20, mycket glad var jag :) älskar mina hästar, nej nu babblar jag så mycket. haha puss på er alla :)

RSS 2.0