I´m back

Hallo mina kära läsare, om jag har några vill säga!
Just nu sitter jag och äter pizza efter att precis kommit hem från min älskade prins som jag inte sett sedan igår! Det känns som en vecka, minst!
Det är faktiskt så att jag och Andreas inprincip bor tillsammans. Eller keeey, jag bor hos honom och han tvingas stå ut! ;) Då blir det väldigt tomt att få tillbringa en natt ensam!
Nu kanske ni undrar, varför var du hemma då? Och då är det så att jag egentligen skulle ridit årets första tävling idag. Men på grund av snöstormen som dragit sig upp från Sveriges södra delar var jag tvungen att avanmäla imorse. Mamma vägrar köra i det vädret.
Förhoppningsvis kommer jag att åka iväg med Yrroll imorgon. Regional hopptävling i Avesta. Om vi åker kommer vi att hoppa 1.10/1.20.

Första start går klockan 9 imorgon. Det är 1 meters klass med runt 40 starter. Det innebär att Jag vill vara där klockan 9 för att ha god tid på mig att kolla runt, veterinär besiktiga m.m. Det tar två timmar ner i Avesta och det gör att vi bör åka klockan 7 imorgon.
Om jag går och lägger mig inom 20 min så får jag sova 6½ timme. Så godnatt allisammans. Håll tummarna för mig.


kkk
span.jajahWrapper { font-size:1em; color:#B11196; text-decoration:underline; } a.jajahLink { color:#000000; text-decoration:none; } span.jajahInLink:hover { background-color:#B11196; }

RSS 2.0