skolan har börjat!

Jag kom just på att jag glömt att skriva blogg på ett tag. Men ärligt talat har jag tröttnat över hysterin! Ja förutom att läsa andras förståss ;)
Kenzas, blondinbella, ericaelisabeth, misswest och idagreek läs dagligen. haha!

I vilket fall som helst tänkte jag berätta om min vecka!
Skolan har satt igång liksom för andra studenter!
Jag böt iår från Natur/sam till Handels programet, och jag är fortfarande mycket nöjd och har verkligen sugen att ge allt iår! Vet att många av mina nära och kära sitter och skrattar när dom läser det här. Men jag SKA tamejfan ha minst VG i allt!
Jag fick en helt okej klass! en del missfoster, andra inte, men alla är lika värda! ;) Vad än Erica anser att folk har förläggning ;) haha. Det var Veckans citat! Men kan dock inte skriva upp det här, då de är en aningen bissart!! haha

Det har gått en vecka av detta skolår Och förutom skolan har jag hunnit att mysa med min livs kärlek Andreas varenda dag! trots att tiden för att vi ska hinna ses ser mörk ut hittar vi alltid något litet hål där vi  hinner ses, pussas ja och gud vet allt
jaja sedan har jag ridit en massa, tränat för min just nu favorit tränare Ulf Johansson, Rakat Pi eftersom hon väldigt tidigt sätter vinterpäls. haha! och just det!! Har köpt en bil med! eller vi har "lagt undan" ska hämyas ut och betalas någon gång nästa vecka! Den är vinröd med beige inredning, låter att passa mig va?;)
nej jag har inte körtkort än för de som undrar, men mamma ska ha bilen tills ja tar mitt körkort som kommer ske någon gång i Maj/juni -09!

rolig vecka jag haft va?:) Sen måste jag påminna mig själv att berätta för er att ja äntligen fått min kära Lizette tillbaka:) känns huuuuuuur niiice som helst! kära vän!!

hehe oops blev lite långt nu, men någon orkade säkert läsa?;) snart lägg dags för har Derby imorgon med  Pi i orsa:)
och snart kommer min älskling andreass!:) så godnatt så länge mina kära vänner!

pusss

RSS 2.0