andreas är min kärlek

onsdag-lördag har jag vart i Stockholm med min stjärna, Andreas.

Och nu är jag heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelt slut. Jag orkar varken röra mig, prata eller tänka. Så varför jag skriver blogg vet jag inte.haha.
Men men på Onsdagen kom vi dit, det blev bara att vara hemma och mysa då och torsdag morgon vaknade jag klockan 9, och väckte såklart min älskling med då, haha, vilket inte var såjätte populärt. Men men ca klockan 1 efter att vi ätit frukost, duschat, köpt kupong och kollat bussar bar de av till farsta. Och då rinde Michaela och angelina som också var på väg till borlänge, vilket sammanträffande!! Så då blev de lite lunch med dom på donken då:) sen börja jag shoppa:
1 bh
1 trosa
1byxor  
1linne
1bronspuder
1fundation
2 halsdukar av andreas <3
2 per skor
Efter shoppandet bar det av ill farsta ishall där vi såg lite hockey öh och fotboll:P

I fredags åkte vi in till globen där jag också shoppade, lite iaf. ittade bara en tröja, så vi åkte till farsta igen där jag köpte en sjal och en vår jacka. sen åkte vi hem till middagen  som var taccos. och på kvällen bar det av till stan med min syrra och brorsa där vi såg cloverfield (eller hur den stavas) på bio. Vi kom hem rätt sent, Det gjorde att jag har vart en zombie hela dagen idag Som började med att vi blev väckta klockan 9 se åkte hela familjen in och såg älta - finland tror att älta vann, men vi åkte hem i första periöden och då ledde dom med 4-2.

nu orkar jag inte skriva mer..

pideli-pi 2006

pideli-pi 2006

S <3 A

Idag var det första dagen i skolan efter lovet. Det känns i kroppen vill jag lova. sista lektionen var gympa - Boxning. Jag är helt mör nu haha.  + att Nu har en till av mina närmaste kommenterat att jag är otränad. Trots att jag tränar 2 gånger om dagen med hästen går ingen att övertala! haha.
 men jag glädjer mig själv med att säga att jag är mert ränad än jag verkar. Jag är ju en tävlingsmänniska och ger allt när det gäller istället för på träningspassen. Så blir det jobbigt på träning så ger jag helt enkelt bara upp:)

haha nog om detta.

jag vet att många kommer blir avundsjuka efter dom läser det här. för jag har VÄRLDENS bästa pojkvänn, världens finaste och bästa hästar. jag sitter och dricker en gooood kaffe lattte och solen skiner utomhus! är det inte underbart? och itne nog med det sitter jag o läser på vecko revyrns hemsida. alltid finns det något nytt kul att läsa om.

kanske borde jag sätta igång med pluggandet eller ridandet nu.

Ni vet att ni älskar mig, S

RSS 2.0