Tackar

Tackar för alla tips om bakbensträningar! :)

Var iväg och tränade för Ulf Johansson. Uffe jobbar på runsten som fälttävlanstränare och ja berättade om mitt och yrris problem.

Han trodde det bara handlade om att han fått mjölksyra eftersom de var i slutet av banan riven kom. Vi tränade banhoppning idag, och Uffe la upp hinderna lite för att kunna se om han hade en tendens till "lata" bakben då han till en början tyckte han hoppade upp mycket mer med fram och sedan inte följde upp med baken. Men yrris gick en riktigt fint. Vi hoppade bana på 1.20 och en trippel som låg på ca 130. Yrris var inte i ett hinder och gick riktigt bra. Så antagligen var det mjöksyra och trötthet som spökade för oss. Dessutom var det riktigt bra att vi fick hoppa en bra runda nu på träningen när han fått med sig lite bommar på tävlingen.

Men självklart kommer vi att följa upp våra rivningar och se vad det isåfall beror på. Det är ju oftast ryttaren som gör felen, men det var just för att i helgen var det 3 hinder i 1.20 där vi inte direkt var i något svårt läge.

Sedan kommer jag även att träna vidare för att kunna undvika sådant här. Travhoppningar mycket galopp i backe m.m.

Nej nu är det dags för middag! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0