På tal om tävlingen igår

ege


Ja, resultat litstorna har kommit ut, och jag kan inte annat än att undra vad det egentligen var med tävlingarna igår.
I förklassen till ELIT allsvenskan så var det en bed A, alltså clear round(alla nollor får rosset). Som det brukar vara i förklass till SM. i kategori D var det 10 felfria av 37 startande. Till och med westside padreig blev utesluten? Den kom liksom 3a på både inomhus och utomhus SM förra året.
I andra Lan eller sista, inte allsvenskan alltså så var det en dubbel nolla utav 21 starter. Och det var 6 placerade, 4 som i huvudtaget kom till omhoppning, där en blev utesluten.
I min msv var vi 8 startande och 4 uteslutna? dessutom var en med 21 fel..
I ulrikas msv var det 2 nollor och tre placerade, så en med 4 fel blev placerad, och tyvärr hade hon snabbare tid än ullis, annars hade hon kommit trea i msv med. Resten hade mer än 8 fel eller var uteslutna. 

Hmm undrar vad det var egentligen. Inget fel av Heby iallefall! dom har jätte bra tävlingar varenda gång och är alltid lika trevliga! :) Men lite skrattretande är det med dessa resultat. Och då är de som rider Elit med. Det var ingen dålig ridning heller. haha.

span.jajahWrapper { font-size:1em; color:#B11196; text-decoration:underline; } a.jajahLink { color:#000000; text-decoration:none; } span.jajahInLink:hover { background-color:#B11196; }

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0